© 2019- Redactiecommissie Ten Behoeve van Rechtenstudenten

In de afgelopen drie jaar heb ik gemerkt op wat voor ontzettend mooie faculteit wij zitten. Als je het mij vraagt misschien wel de mooiste van Nederland. Echter zijn er ook altijd dingen die verbeterd kunnen worden, en juist die dingen wil ik dit jaar gaan aanpakken, om te zorgen dat ook de volgende jaren iedereen terug kan kijken op een mooie studieperiode hier in Groningen.

Er zijn een aantal dingen die voor mij extra belangrijk zijn om volgend jaar aan te gaan werken. Ten eerste heb ik als actieve student gemerkt hoe waardevol het is om dingen naast je studie te doen en niet alleen in de boeken te zitten. Ik wil er dan ook voor strijden dat je meer ECT's kan behalen met activiteiten die je naast je studie doet. Ten tweede is het voor mij een gemiste kans dat er zo weinig praktische vakken in de bachelor zitten. Een vak als "pleiten" zou naast een goede voorbereiding op de Studentenrechtbank ook met het oog op de toekomst een mooie aanvulling op de bachelor zijn.

Tot slot wil ik mij hard gaan maken voor verdere digitalisering van klappers. Vaak zie je nu dat je klappers van 300 pagina's moet printen bij de Repro, terwijl dit niet noodzakelijk is. Dit scheelt niet alleen kosten voor de student, maar is daarnaast ook nog eens een stuk duurzamer dan al die pagina's papier die aan het einde van het blok weer in de vuilnisbak eindigen.

TBR: Your law faculty. Your future