IMG_2810

4. Gabriel Osinga

Mijn naam is Gabriel Osinga, ik ben 21 jaar oud en een 3e jaars student Internationaal en Europees Recht LLB. Je kent mij misschien van ELSA-bijles, als student-assistent bij het vak Recht/Juridische Vaardigheden, of door mij tegen te komen op de universiteit. Ik ben ook betrokken geweest bij buitenschoolse sporten, ik speelde als keeper voor voetbalclub GVAV Rapiditas.

Als student die geïnteresseerd is in beleidsvorming, heb ik het altijd moeilijk gevonden om te begrijpen wat medezeggenschapsorganen doen en hoe ze ons effectief vertegenwoordigen. Dit verlaagt op zijn beurt de prikkel om te gaan stemmen. Daarom ben ik op de kandidatenlijst van TBR gekomen omdat ik voor ogen heb dat veel andere studenten geïnformeerd willen worden over wat de faculteitsraad doet en hoe de zorgen van studenten concreet en transparant kunnen worden opgepakt.

In dit verband wil ik benadrukken hoe belangrijk de kwaliteit van het onderwijs van de faculteit voor mij is. Of het nu gaat om opnames van colleges, examenprocedures of meer opvang van neurodivergente studenten, de faculteit heeft een verantwoordelijkheid jegens de studenten om haar dienstverlening te verbeteren. Een stem voor mij is een stem voor kwaliteitsvol onderwijs en inclusiviteit. Voor de TBR-partijstandpunten verwijs ik u graag naar ons partijprogramma.

Stem TBR! Your Law Faculty. Your Future.