Sander-van-den-Tillaard-3

1. Sander van den Tillaard

Mijn naam is Sander van den Tillaard. Ik doe de master Nederlands recht, specialisatie strafrecht en ik ben de fractievoorzitter van Ten Behoeve van Rechtenstudenten. Jullie kunnen mij onder andere kennen van het vak Algemene Rechtswetenschap. Hier ben ik student-assistent en geef ik rechtsvinding en communicatietrainingen voor de Studentenrechtbank. Verder ben ik betrokken bij voorlichtingsactiviteiten van de faculteit. Vanuit deze rol geef ik voorlichtingen aan scholieren, bachelor- en masterstudenten en help ik met organiseren van open- en meeloopdagen. Tot slot kan je me kennen van de Juridische Faculteitsvereniging, waar ik in de Symposiumcommissie heb gezeten.

Ik wil mijn ruime ervaring binnen de faculteit inzetten om een brug te slaan tussen de studenten en de docenten. Ik werk namelijk voor en met studenten, maar ook voor en met docenten. Hierdoor kan ik goed inschatten wat er leeft onder de studenten en wat haalbaar is op facultair niveau.

We hebben een lastige tijd achter de rug, maar het is tijd om het dagelijkse leven weer volledig op te pakken. Wellicht voelt niet iedereen zich hier prettig bij, zit je niet lekker in je vel of gaan je cijfers achteruit. We gaan ons inzetten om je hier bij te helpen. Komend jaar zet TBR namelijk in op veiligheid, studentenwelzijn, duurzaamheid, internationalisering en de kwaliteit van het onderwijs. Belangrijke onderwerpen die onze faculteit nóg beter maken. Voor het uitgebreide programma, verwijs ik je graag door naar ons partijprogramma.

Stem TBR! Your law faculty. Your future.