IMG_2789

1. Sophie Niermeijer

Mijn naam is Sophie Niermeijer. Ik ben 20 jaar en ben op dit moment tweedejaars student Nederlands recht. Op dit moment ben ik actief als commissielid bij de Marug en lid van Vindicat. Het komend jaar zet ik me graag in voor een succesvol fractiejaar bij TBR.

Ieder fractielid zet zich extra in voor een specifiek onderwerp. Naast het voorzitterschap van TBR, richt ik mij dit jaar op het onderwerp studentenwelzijn; ik vind dat iedereen die in Groningen studeert zich thuis moet kunnen voelen. Dit begint bij jezelf; je prettig voelen op de universiteit en in je werkgroepen is dan ook van groot belang. Een veilige omgeving is tegenwoordig iets dat je overal hoort; maar wat betekent dat voor ons? Duidelijke regels, ook voor docenten, eerlijke feedback, open houding en respect staan centraal. Dit zijn onderwerpen die ook binnen onze faculteit beter kunnen. Door op mij te stemmen, zorg ik ervoor dat deze onderwerpen op een praktische manier echt worden besproken en verbeterd.

Dus ga vooral stemmen, zodat jij vertegenwoordigd wordt door iemand met dezelfde standpunten en idealen. Hierdoor draag jij bij aan een betere faculteit. Ik sta dit jaar dan ook op de lijst van TBR om de verbeteringen in de faculteit tot stand te brengen. Ik verheug me op een jaar waarin we zaken echt veranderen.

Voor de inhoudelijke standpunten verwijs ik je graag door naar ons partijprogramma.

Stem TBR! Your Law Faculty. Your Future.