IMG_2851

4. Talina Zandt

Mijn naam is Talina Zandt. Ik ben 20 jaar oud en zit momenteel in mijn derde jaar van de bachelor IT-recht en het Honours programma. Naast het studeren, ben ik actief bij de JFV. Hiervoor heb ik dit jaar in de commissie Studiefaciliteiten gezeten. Wellicht heb je mij op maandagen in de studiewinkel gezien!

In mijn eerste jaar heb ik in de Vaste Commissie voor de Propedeuse gezeten. Hierbij kaartte ik samen met anderen verschillende problemen aan die eerstejaarsstudenten in hun propedeusevakken ervoeren. Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan die ik dit jaar kan meenemen naar een fractie jaar.

Dit jaar zit ik in de fractie van TBR. Daarbij zet ik mij met name in voor duurzaamheid op de faculteit. Met het jaar wordt dit thema steeds belangrijker. De faculteit heeft afgelopen jaren al veel maatregelen genomen, maar er is ruimte voor verdere ontwikkeling! TBR schenkt daarbij aandacht aan afvalpreventie (verspilling), recycling en vergroening van de faculteit. Zo pleiten wij voor digitale tentaminering om papiergebruik te verminderen.

Wil je meer weten over deze aanpak en andere standpunten? Lees dan ons verkiezingsprogramma!

Stem TBR! Your Law Faculty. Your Future.